Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Εγκρίθηκαν οι ώρες κλεισίματος του μπαρ στις 4 π.μ. και άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την τελευταία εβδομάδα, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, έως Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!

  1. Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε κατ' αρχήν την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των χώρων διασκέδασης, ανακοίνωσε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου ο Karom Phonphonklang, Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ταϊλάνδης ενέκρινε την Τετάρτη την παράταση του χρόνου κλεισίματος των χώρων νυχτερινής διασκέδασης από τις 2 π.μ. στις 4 το πρωί.

Ωστόσο, οι πραγματικές ημερομηνίες έναρξης για τις ώρες και τις περιοχές δεν είναι ακόμη σαφείς.

2. Το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής φέτος θα είναι την Κυριακή 29 Οκτωβρίουth όταν θα απαγορευθούν οι πωλήσεις αλκοόλ σε όλη τη χώρα για 24 ώρες.

Το τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής είναι μία από τις πέντε κύριες Βουδιστικές Ημέρες που είναι η Makha Bucha, η Visakha Bucha, η Asarnha Bucha και η Khao Pansa (Αρχή της Βουδιστικής Σαρακοστής).

3. Η αστυνομία αναζητά έναν Ταϊλανδό κρατούμενο που δραπέτευσε ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Nakhon Si Thammarat.

Το Τμήμα Σωφρονιστικών Σωμάτων της Ταϊλάνδης αύξησε το ποσό της ανταμοιβής από 100,000 μπατ σε 1,000,000 μπατ για όποιον δίνει λεπτομέρειες που οδηγούν στη σύλληψη ενός επιφανούς δραπέτη κρατουμένου στη Νότια Ταϊλάνδη.

Ο ύποπτος παραμένει ελεύθερος με ανταμοιβή ενός εκατομμυρίου μπατ για τη σύλληψή του.

4. Στις 25 Οκτωβρίου 2023, αξιωματούχοι του τμήματος καταστολής του εγκλήματος της Ταϊλάνδης (CSD) συνέλαβαν έναν φερόμενο ως δραπέτη Ελβετό με ένταλμα ποινικού δικαστηρίου σε ένα σπίτι στο Mueang, Kalasin.

Η Ελβετία είχε ένα αίτημα να εντοπίσει τον Άλφρεντ από μια υπόθεση παράνομης παραγωγής ή διανομής διεγερτικών που χρησιμοποιούνται συχνά σε bodybuilders, φάρμακα για την αύξηση της σεξουαλικής απόδοσης και κατασταλτικά της όρεξης.

5. Τρεις άνθρωποι διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο μετά από σύγκρουση τζετ σκι σε επιβατηγό σκάφος με μακριά ουρά στην περιοχή Bang Phli.

Και οι τρεις θάνατοι στο σκάφος με μακριά ουρά ήταν ντόπιοι που ζούσαν κοντά στο σημείο.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.