ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αλλοδαποί αποκλείστηκαν ισόβια από την Ταϊλάνδη μετά την επίθεση σε αξιωματικούς μετανάστευσης του Πουκέτ

Πουκέτ -

Σε πολλούς αλλοδαπούς δόθηκε ισόβια απαγόρευση μετά από ένα περιστατικό που τραυματίστηκε αρκετούς αξιωματικούς μετανάστευσης όταν οι αλλοδαποί προσπάθησαν να εμποδίσουν τους αξιωματικούς μετανάστευσης να εκδώσουν ένταλμα έρευνας σε ένα ακίνητο για να αναζητήσουν και να συλλάβουν έναν καταζητούμενο Ινδό υπήκοο.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Δύο αξιωματικοί μετανάστευσης τραυματίστηκαν όταν δέχθηκαν επίθεση από αλλοδαπό ενώ αναζητούσαν έναν διαφορετικό καταζητούμενο Ινδό σε βίλα στο Thalang.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Επικεφαλής Μετανάστευσης του Πουκέτ, συνταγματάρχης Tanet Sukchai είπε στο Phuket Express ότι μετά το περιστατικό στη βίλα, έχουν κινηθεί νομικά εναντίον πολλών αλλοδαπών και απέσυραν την άδειά τους να παραμείνουν στην Ταϊλάνδη καθώς και τους έβαλαν στη μαύρη λίστα (Δια βίου απαγόρευση εισόδου στη χώρα).

  1. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κ. NIKHIL ARORA, υπήκοο Ινδίας/Βανουάτου. Είχε μια Ταϊλάνδη Privilege Visa, παλαιότερα Thailand Elite. Είχε ένταλμα σύλληψης από το Δικαστήριο του Πουκέτ Kwaeng για φερόμενους ότι απείλησε άλλον Ινδό. Ήταν ο κύριος στόχος της επιχείρησης Μετανάστευσης.
  2. Οι αξιωματικοί συνέλαβαν συνολικά έξι αλλοδαπούς, συμπεριλαμβανομένου του κ. NIKHIL, Ινδού, για επίθεση σε αξιωματούχους Μετανάστευσης και εμπόδισή τους από την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  3. Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν επίσης για παράταση της νόμιμης βίζας τους.
  4. Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού χρεώθηκε και επιβλήθηκε πρόστιμο για μη τήρηση του νόμου περί μετανάστευσης ειδοποιώντας σωστά τη Μετανάστευση για τους αλλοδαπούς στο ακίνητο.

Το Phuket Express σημείωσε ότι οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Πουκέτ δεν εντόπισαν σε ποιον δόθηκε ισόβια απαγόρευση εισόδου στην Ταϊλάνδη.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.