Συνελήφθη ύποπτος στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών για απατεώνες

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος που καταζητείται στην Μπανγκόκ συνελήφθη στον διεθνή τερματικό σταθμό του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ, αφού φέρεται να άνοιξε τραπεζικούς λογαριασμούς για διαδικτυακούς απατεώνες.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Πουκέτ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express ότι συνέλαβαν έναν ύποπτο στην αίθουσα αναχωρήσεων του διεθνούς τερματικού σταθμού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Είναι καταζητούμενος ύποπτος από το Ποινικό Δικαστήριο Phra Khanong στην Μπανγκόκ. Κατηγορείται ότι άνοιξε τραπεζικούς λογαριασμούς για χρήση από άλλους για εγκληματική δραστηριότητα στο διαδίκτυο, απάτη και εισαγωγή ψευδών πληροφοριών σε συστήματα υπολογιστών προκαλώντας άλλες ζημιές. Αυτοί ονομάζονται συχνά λογαριασμοί αλόγων στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Το Phuket Express σημείωσε ότι τα στοιχεία του υπόπτου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους αξιωματικούς.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.