Κατασχέθηκαν παράνομα τσιγάρα και ποτά αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων μπατ στο Hat Yai

Songkhla-

Στις 27 Οκτωβρίου 2023, αξιωματούχοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτών (CPPD) και αρμόδιοι αξιωματούχοι κατάσχεσαν παράνομα τσιγάρα και παράνομο ποτό αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων μπατ σε ιδιωτικό κέντρο μεταφορών στο Hat Yai, Songkhla.

Οι αξιωματούχοι της CPPD έλαβαν αναφορά από ανώνυμη πηγή για παράνομο λαθρεμπόριο τσιγάρων και οινοπνευματωδών ποτών μέσω ιδιωτικής μεταφοράς σε πελάτες σε διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ως αποτέλεσμα της κατάσχεσης, βρέθηκαν 7,340 παράνομα πακέτα τσιγάρων και 87 παράνομα μπουκάλια κρασί και αλκοόλ αξίας 7.2 εκατομμυρίων μπατ.

Αρχικά, οι ανακριτές κατέσχεσαν τα αποδεικτικά στοιχεία για περαιτέρω νομικές διαδικασίες και δεσμεύτηκαν να λογοδοτήσουν τα εμπλεκόμενα άτομα για τα εγκλήματά τους.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.