Η Thai Airways λανσάρει νέες στολές

Εθνικός-

Στις 25 Οκτωβρίου 2023, η Thai Airways International PCL., πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου με θέμα «FROM PURPLE TO PURPOSE», αναδεικνύοντας τις νέες μοναδικές στολές ταϊλανδέζικου αεραγωγού.

Οι νέες στολές διεθνών προτύπων είναι ένας συνδυασμός της ταυτότητας της Ταϊλάνδης και μιας έννοιας βιωσιμότητας: Ταϊλανδικό μετάξι πλεγμένο μαζί με ίνες κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα υλικά. Ο σχεδιασμός ξεχωρίζει για την ευκολία συντήρησης και διατηρεί το σχήμα του με ευελιξία και ευελιξία.
Η Thai Airways σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τις νέες στολές την 1η Ιανουαρίου 2024.


Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, η Thai Airways λαμβάνει υπόψη τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τον κλάδο των αερομεταφορών. Για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η Thai Airways έχει ξεκινήσει νέα έργα ανακυκλώνοντας αχρησιμοποίητα υλικά για το περιβάλλον, τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία.
Οι έννοιες είναι κάτω από το Zero Waste Living: Από τα αεροπλάνα στον πλανήτη, από τα απόβλητα στον πλούτο και από το μωβ στον σκοπό.

Επιπλέον, η ιδέα του Sustainable Aviation Fuel βρίσκεται υπό ανάπτυξη και άλλες βιώσιμες επιχειρήσεις υποστηρίζουν τα ταϊλανδικά προϊόντα από τοπικούς γεωργικούς τομείς και ΜΜΕ για την επίτευξη στόχων βιώσιμης ανάπτυξης.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/