Το Thai Cabinet Bridges Holiday Gap για να κάνει το νέο έτος διακοπές 4 ημερών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε μια αλλαγή στην επερχόμενη περίοδο διακοπών της Πρωτοχρονιάς για να ξεκινήσει μια μέρα νωρίτερα, ξεκινώντας ουσιαστικά από τις 29 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου. Οι κρατικές υπηρεσίες ενδέχεται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να διατηρήσουν τα γραφεία τους ανοιχτά, εάν οι πρόσφατα ανακοινωθείσες διακοπές διαταράξουν τις υπηρεσίες τους.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Chai Wacharonke, το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε επίσης μια πρόσθετη επίσημη αργία για τις κυβερνητικές υπηρεσίες στις 30 Δεκεμβρίου 2024, η οποία θα επιτρέψει στους δημόσιους υπαλλήλους να έχουν περίοδο διακοπών 5 ημερών το επόμενο έτος.

Ζητείται από τις κρατικές υπηρεσίες να εξετάσουν εάν οι πρόσφατα ανακοινωθείσες περίοδοι διακοπών θα επηρεάσουν τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες τους και να προσαρμόσουν ανάλογα τις ημερομηνίες λήξης τους για να ελαχιστοποιήσουν τον αντίκτυπο.

Το Υπουργικό Συμβούλιο ανέθεσε επίσης σε κρατικές επιχειρήσεις, στην Τράπεζα της Ταϊλάνδης και στο Υπουργείο Εργασίας να εξετάσουν το ενδεχόμενο υιοθέτησης των νέων αργιών σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους, οι οποίοι θα μπορούσαν να ισχύουν για κρατικές επιχειρήσεις, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.