Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ διερευνά ισχυρισμούς περί παράνομων ρωσικών ξεναγών

Πουκέτ -

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ επιθεώρησε έναν διάσημο ναό στο Πουκέτ αφού έλαβε πολλές καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι φέρεται ότι υπήρχαν Ρώσοι ξεναγοί που εργάζονταν παράνομα εκεί.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι υπήρχαν Ρώσοι υπήκοοι που εργάζονταν παράνομα ως ξεναγοί στον ναό Chalong.

Την Πέμπτη (26 Οκτωβρίουth) μια ομάδα της Τουριστικής Αστυνομίας του Πουκέτ με επικεφαλής τον Αντισυνταγματάρχη Sakkarin Anusamansakun επιθεώρησε τον ναό Chalong στο Chalong, στην περιοχή Mueang Phuket. Ωστόσο, είπαν ότι δεν βρήκαν παράνομους Ρώσους ξεναγούς.

Σχετικά άρθρα:

Η Phuket Immigration επιθεώρησε μια εταιρεία στο Πουκέτ αφού ενημερώθηκε ότι φέρεται να εργαζόταν παράνομα ένας Ρώσος.

Η Phuket Immigration επιθεώρησε ένα κατάστημα ενοικίασης οχημάτων στο Mueang Phuket αφού ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι η επιχείρηση φέρεται ότι ήταν εξ ολοκλήρου Ρώσικης ιδιοκτησίας και απασχολούσε ρωσικό προσωπικό παράνομα, χωρίς να εμπλέκονται υπήκοοι της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.