Νέα εναέρια ταξιδιωτική διαδρομή που συνδέει το Πουκέτ, το Phitsanulok και τη Βόρεια Ταϊλάνδη, ενισχύοντας τις τουριστικές ευκαιρίες

Phitsanulok-

Στις 25 Οκτωβρίου 2023, η κ. Sasiwan Sripom, Πρόεδρος του Phitsanulok Tourism, Tourism Authority of Thailand (TAT) και σχετικών τουριστικών φορέων, προώθησε μια νέα εναέρια διαδρομή που συνδέει Phuket-Don Mueang-Phitsanulok-Don Mueang-Phuket από την Thailand Air Asia.

Αυτή η πτήση FLY-THRU σημαίνει ότι οι επιβάτες πρέπει να κάνουν check in μόνο μία φορά χωρίς να χρειάζεται να κάνουν check in ενώ αλλάζουν αεροπλάνο. Η πτήση FLY-THRU έχει συνδέσει περιοχές στην ομάδα των κάτω βόρειων επαρχιών: Phitsanulok, Sukhothai, Phetchabun, Uttaradit, Tak και κοντινές επαρχίες όπως Kamphaeng Phet, Phichit, Nakhon Sawan, με τη νότια περιοχή.

Η εναέρια διαδρομή θα επικεντρωθεί σε ένα τουριστικό κέντρο, το Phitsanulok, και κοντινές βόρειες επαρχίες, καθώς και σε πιθανά τουριστικά αξιοθέατα, όπως εθνικά πάρκα και πόλεις παγκόσμιας κληρονομιάς.

Οι υπεύθυνοι του ΤΑΤ δήλωσαν δημόσια ότι κατά την επερχόμενη υψηλή περίοδο στο τέλος του χρόνου, με διαφορά, οι πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικές επιλογές είναι με αυτοκίνητα ή τρένα. Αυτό το έργο FLY-THRU είναι μια μεγάλη προσπάθεια για την τόνωση του τουρισμού με αεροπλάνα που θα αύξανε ενδεχομένως τον αριθμό των τουριστών.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.