Παραλιακός πωλητής στην Πατόνγκ συνελήφθη για πώληση αλκοόλ

Πατόνγκ –

Ένας παραλιακός πωλητής συνελήφθη για πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη νωρίς το πρωί (24 Οκτωβρίουth) συνέλαβαν έναν παραλιακό πωλητή στην οδό Taweewong. Του κατασχέθηκαν μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά.

Ο παραλιακός πωλητής κατονομάστηκε από την αστυνομία μόνο ως κύριος Yulgiflee. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια και πώληση αλκοόλ με διαπραγμάτευση.

Η αστυνομία της Patong συλλαμβάνει συνεχώς πωλητές αλκοολούχων ποτών στην παραλία χωρίς άδεια για μήνες, σημειώνει το Phuket Express.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.