Τέσσερις πόλεις της Ταϊλάνδης αναγνωρίστηκαν μεταξύ 100 προορισμών παγκοσμίως για «ιστορίες καλής πρακτικής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Τέσσερις πόλεις στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων των Hua Hin (στο Prachuap Khiri Khan), Mueang Kao Sukhothai, Khlong Thom (στο Krabi) και Nan Old City, έχουν συμπεριληφθεί στις «2023 Green Destination Top 100 Stories» για την προβολή υποδειγματικών πρακτικών διαχείρισης προορισμών προς τον υπεύθυνο μελλοντικό τουρισμό.

Το 2023 Green Destination Top 100 Stories, που διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Πράσινων Προορισμών, καλύπτουν έξι κατηγορίες που περιλαμβάνουν Διαχείριση Προορισμών, Φύση και Τοπίο, Περιβάλλον και Κλίμα, Πολιτισμός και Παράδοση, Ευημερούσες Κοινότητες και Επιχειρήσεις και Μάρκετινγκ.

Οι ιστορίες των Khlong Thom, Nan Old City και Hua Hin κατατάχθηκαν στην κατηγορία Περιβάλλον και Κλίμα, ενώ η ιστορία του Mueang Kao Sukhothai συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία Nature and Scenery.

Στην έκδοση του 2022, οι ιστορίες καλών πρακτικών των πόλεων της Ταϊλάνδης, συμπεριλαμβανομένων των Huai Pu Keng στο Mae Hong Son, Ko Mak στο Trat και Sapphaya στο Chai Nat, αναγνωρίστηκαν επίσης από τους Green Destinations.

Η λίστα με τις κορυφαίες 2023 ιστορίες Green Destinations 100 ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Green Destinations 2023 στην Εσθονία νωρίτερα αυτό το μήνα, με περισσότερους από 250 αντιπροσώπους από περισσότερες από 40 χώρες να συζητούν λύσεις βιώσιμου τουρισμού.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.