Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης εγκρίνει διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μπαρ, επίσημη διάρκεια και περιοχές που θα ανακοινωθούν αύριο

Εθνική -

Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε κατ' αρχήν την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των χώρων διασκέδασης, ανακοίνωσε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου ο Karom Phonphonklang, Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του Γραφείου του Πρωθυπουργού.

Ωστόσο, η επίσημη διάρκεια και οι περιοχές που θα τεθεί σε ισχύ περιμένουν ακόμη την τελική απόφαση από το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο πρόκειται να συνεδριάσει αύριο, 25 Οκτωβρίου. Η τρέχουσα πρόταση είναι να παραταθεί το ωράριο κλεισίματος κατά 2 ώρες, μεταβαίνοντας από το αρχικό 2:4 στις XNUMX:XNUMX π.μ. Ο νέος χρόνος λειτουργίας πιθανότατα θα εφαρμοστεί σε περιοχές δημοφιλείς στους τουρίστες όπως η Πατάγια και το Πουκέτ.

Μείνετε συντονισμένοι στο TPN Media για ενημερώσεις σχετικά με αυτήν την ιστορία που είναι πολύ σημαντική για πολλούς αναγνώστες και τουρίστες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.