Η αστυνομία του Πουκέτ κατέσχεσε 1,038 χάπια μεθαμφεταμίνης και μια ποσότητα κοκαΐνης σε μια εβδομάδα

Πουκέτ -

Περισσότερα 1,000 χάπια μεθαμφεταμίνης και μια ποσότητα κοκαΐνης κατασχέθηκαν σε μια εβδομάδα σε μια καταστολή εγκλημάτων στο Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι από τις 15 Οκτωβρίουth έως τον Οκτώβριο 21st, 2023, συνέλαβαν συνολικά 32 υπόπτους. Από αυτούς, οι 11 είναι ύποπτοι για εγκλήματα ναρκωτικών και οι 21 ήταν χρήστες ναρκωτικών. Συνολικά, κατασχέθηκαν επίσης 1,038 χάπια μεθαμφεταμίνης, 56.3 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 6.5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σχετικό άρθρο:

Όπλα και περισσότερα από 9,000 χάπια μεθαμφεταμίνης κατασχέθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα σε μια καταστολή του εγκλήματος στο Πουκέτ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.