Ο οδηγός και ο νεαρός γιος δραπετεύουν Σοβαρός τραυματισμός μετά από ανατροπή αυτοκινήτου στο λόφο Patong

Patong, Kathu -

Ένας οδηγός και ο μικρός γιος του γλίτωσαν από σοβαρό τραυματισμό μετά από ανατροπή αυτοκινήτου στο λόφο Patong στο Kathu.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το απόγευμα της Τρίτης (24 Οκτωβρίουth) στον αρ. 4029 Road (Patong – Kathu Road) κοντά σε αντλιοστάσιο υπό πίεση νερού. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο στο δρόμο.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο άτομα, ο οδηγός και ο μικρός γιος του. Είχαν υποστεί μόνο ελαφρά τραύματα. Τα ονόματά τους αποκρύφθηκαν από τα σωστικά συνεργεία.

Ο οδηγός είπε στους διασώστες ότι οδηγούσε από την Patong με κατεύθυνση προς το Kathu. Όταν έφτασε στην καμπύλη του λόφου, η μηχανή του αυτοκινήτου έσβησε από μόνη της και δεν μπορούσε να φρενάρει ή να ελέγξει το αυτοκίνητό του. Αποφάσισε να τρακάρει στην άκρη του δρόμου αντί να κυλήσει κάτω από το λόφο.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.