Η υπόγεια διάβαση Darasamut στο Πουκέτ θα κλείσει προσωρινά αργότερα αυτήν την εβδομάδα

Πουκέτ -

Η υπόγεια διάβαση Darasamut θα είναι προσωρινά κλειστή κατά τη διάρκεια της ημέρας. l αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ ανακοίνωσε ότι η υπόγεια διάβαση Darasamut, η οποία βρίσκεται μπροστά από το Central Festival Phuket στην υποπεριοχή Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket, θα είναι προσωρινά κλειστή κατά τη διάρκεια της ημέρας αυτήν την Πέμπτη (26 Οκτωβρίουth) από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ

Το κλείσιμο θα γίνει για επισκευές αντλίας νερού στην υπόγεια διάβαση. Το γραφείο εθνικής οδού του Πουκέτ ζήτησε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.