Φεστιβάλ για χορτοφάγους στις επαρχίες Ανταμάν θα φέρει περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια μπατ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Ταϊλάνδης στη νότια επαρχία Andaman, Salil Totubthieng, αποκάλυψε ότι η παράδοση του Yom Kippur της κατανάλωσης λαχανικών, γνωστή ως Φεστιβάλ Χορτοφαγίας, διεξάγεται από τις 14 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023, κατά μήκος της νότιας ακτής Andaman, συμπεριλαμβανομένων επαρχίες όπως το Phuket, το Ranong, το Phang Nga, το Satun, το Krabi και το Trang.

Σε διάφορους ναούς πραγματοποιούνται χορτοφαγικές τελετές προσελκύοντας σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων. Αυτή η παράδοση αιώνων συνεχίζει να προσελκύει ντόπιους και τουρίστες κάθε χρόνο, παρά τις προκλήσεις που θέτει η πανδημία COVID-19.

Ως αποτέλεσμα, οι Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες συμμετέχουν σε εκδηλώσεις στις προαναφερθείσες επαρχίες, ιδιαίτερα στο Πουκέτ, έναν δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό. Υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσουν περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια μπατ. Τουρίστες φτάνουν για να συμμετάσχουν στο προσκύνημα σε διάφορες επαρχίες, προσθέτοντας ζωντάνια στο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας.

Επιπλέον, η ζωντανή ατμόσφαιρα του φεστιβάλ είχε θετικό αντίκτυπο στα θαλάσσια τουριστικά αξιοθέατα, τα οποία ξεκίνησαν την τουριστική τους περίοδο την 1η Οκτωβρίου. Επιπλέον, η εφαρμογή του μέτρου χωρίς βίζα για τους Κινέζους τουρίστες αναμένεται να τονώσει περαιτέρω την τουριστική ατμόσφαιρα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.