Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Χορτοφαγικά Φεστιβάλ Street Processions και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα μετά την ανύψωση του Go Teng Pole το περασμένο Σαββατοκύριακο.
  2. Η πρώτη μέρα της πομπής του δρόμου για το χορτοφαγικό φεστιβάλ ξεκίνησε στο Κινεζικό Ναό Jor Su Kong Naka στο Wichit χθες, 16 Οκτωβρίου 2023.

Περισσότεροι από 2,000 πιστοί συμμετείχαν στη χορτοφαγική πομπή του διάσημου ναού Jui Tui Tao Bo Geng σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2023.

Οι πιστοί μαχαίρωσαν τα πρόσωπά τους με διάφορα αντικείμενα, όπως αιχμηρές ράβδους και ξίφη για να δείξουν ότι είχαν απαλλάξει από το βάρος των άτυχων πραγμάτων και του κακού κάρμα από τους ανθρώπους που τους περίμεναν στο δρόμο.

3. Περίπου εξήντα πιστοί ανέβηκαν σε ψηλές αιχμηρές σκάλες ξυραφιού στα κινεζικά ιερά του Πουκέτ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας.

Η αναρρίχηση σε αιχμηρές σκάλες ξυραφιού είναι για να δείξουν την αφοσίωσή τους στους θεούς για να δείξουν ότι τα ξυράφια δεν μπορούν να τους βλάψουν καθώς και για να ανακουφίσουν το βάρος των άτυχων πραγμάτων και του κακού κάρμα από τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν την τελετουργική τελετή.

4. Όπλα και σαράντα τρία χάπια μεθαμφεταμίνης βρέθηκαν σε ένα ταξί Tuk Tuk στην Πατόνγκ μετά από τυχαία έρευνα της αστυνομίας.

Το ταξί Tuk Tuk βρέθηκε με 43 χάπια μεθαμφεταμίνης, τρεις αιχμηρές ράβδους και ένα μικρό σφυρί.

5. Ένας άνδρας από το Πουκέτ έφτασε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ από το Ισραήλ.

Ένας άνδρας από το Πουκέτ που έφτασε με ασφάλεια στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ από το Ισραήλ εξήγησε πώς επέζησε και τελικά έφυγε από το Ισραήλ.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.