Συνελήφθη άνδρας με 90 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Thalang

Thalang -

Ένας άνδρας συνελήφθη με 90 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Thalang.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang κ. Bancha Tanuin είπε στο Phuket Express ότι στα τέλη της περασμένης εβδομάδας συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Manot, γνωστός και ως Bee Hun, μπροστά από ένα σπίτι στην υποσυνοικία Thep Krasattri.

Του κατασχέθηκαν 90 χάπια μεθαμφεταμίνης. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Η σύλληψη έγινε αφότου οι αστυνομικοί έλαβαν πληροφορία από έναν ενδιαφερόμενο πολίτη ότι ο Μπι Χουν πουλούσε ναρκωτικά στην περιοχή προτού πραγματοποιήσουν επιχείρηση τσίμπημα και τελικά τον συλλάβουν.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.