Οι πιστοί ανεβαίνουν στη σκάλα ξυραφιού στα κινεζικά ιερά του Πουκέτ – ΦΩΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ/ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Περίπου εξήντα πιστοί ανέβηκαν σε μια ψηλή κοφτερή σκάλα ξυραφιού στα κινεζικά ιερά του Πουκέτ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας.

Το βράδυ του Σαββάτου (21 Οκτωβρίουst), ένα τελετουργικό αναρρίχησης με αιχμηρή σκάλα ξυραφιού πραγματοποιήθηκε στο Bang Neow Chinese Shrine στο Phuket Road στο Talad Yai στην πόλη του Πουκέτ και στο Sam Kong Chinese Shrine στον δρόμο Yaowarad στο Sam Kong, Rassada.

Υπήρχαν περισσότεροι από 40 πιστοί που ανέβηκαν στην ψηλή σκάλα ξυραφιού με 72 σκαλοπάτια στο Bang Neow Chinese Shrine και περίπου 20 πιστοί στο Sam Kong Chinese Shrine.

Η αναρρίχηση σε αιχμηρές σκάλες ξυραφιού είναι για να δείξουν την αφοσίωσή τους στους θεούς για να δείξουν ότι τα ξυράφια δεν μπορούν να τους βλάψουν καθώς και για να ανακουφίσουν το βάρος των άτυχων πραγμάτων και του κακού κάρμα από τους ανθρώπους που παρακολουθούσαν την τελετουργική τελετή.

Σχετικά άρθρα:

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες του ετήσιου Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν για εννέα ημέρες από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023 με προγραμματισμένες πολλές τελετουργίες, τελετουργίες αποχαιρετισμού και πομπές στο δρόμο.

Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα μετά την ανύψωση του Go Teng Pole το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η πρώτη μέρα της πομπής του δρόμου για το χορτοφαγικό φεστιβάλ ξεκίνησε στο Κινεζικό Ναό Jor Su Kong Naka στο Wichit χθες, 16 Οκτωβρίου 2023.

Η έκτη ημέρα του Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ συνεχίστηκε με μια πομπή στο δρόμο με επικεφαλής τον κινέζικο ναό Bang Neow στην πόλη του Πουκέτ.

Περισσότεροι από 2,000 πιστοί συμμετείχαν στη χορτοφαγική πομπή του διάσημου ναού Jui Tui Tao Bo Geng σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2023.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.