Το Πουκέτ ενισχύει την αυτοπεποίθηση για την ασφάλεια των τουριστών ενόψει της υψηλής περιόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Σοφόν Σουβανναράτ πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη της επαρχίας και εκπροσώπους από 27 προξενεία. Συζήτησαν μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας των διεθνών επισκεπτών που ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αιχμής.

Η πολιτική της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης δίνει έμφαση στη δημιουργία εσόδων από τον τουρισμό. Ως αποτέλεσμα, έχουν παρασχεθεί διάφορες ανέσεις για τη φιλοξενία τουριστών από κάθε υπόβαθρο και έθνη. Τα πρότυπα ασφαλείας έχουν αυξηθεί, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης στη δημόσια υγεία, την αντιμετώπιση καταστροφών και την οδική ασφάλεια.

Η αστυνομία βρίσκεται επίσης σε κατάσταση συναγερμού, επιβλέποντας βασικά σημεία, όπως αεροδρόμια, χερσαία σημεία ελέγχου και θαλάσσια λιμάνια, καθώς και μεγάλες τουριστικές παραλίες. Επιχειρήσεις σάρωση εγκληματικότητας και ασκήσεις αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών σε εμπορικά κέντρα βρίσκονται σε ισχύ.

Οι ξένοι τουρίστες καλούνται μέσω των αντίστοιχων προξενείων τους να τηρούν αυστηρά τη νομοθεσία. Επιπλέον, έχουν χρησιμοποιηθεί κάμερες CCTV και drones για τη διαχείριση της κυκλοφορίας, συνδεδεμένα με το κέντρο έκτακτης ανάγκης 191 και την Περιφέρεια 3 της θαλάσσιας αστυνομίας, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης για τους τουρίστες που κατευθύνονται στο Πουκέτ.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.