Το Cruise Liner επισκέπτεται το Πουκέτ με 4,700 τουρίστες

Πουκέτ -

Ένα κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε από τη Σιγκαπούρη με 4,792 τουρίστες και έφτασε σε μια προβλήτα στο Wichit.

Αυτή την εβδομάδα, η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης υποδέχτηκε 4,792 τουρίστες που έφτασαν στο Spectrum Of The Seas στην Πουκέτ Marine Custom Pier στο Makham Bay, στο Wichit. Το κρουαζιερόπλοιο με Σιγκαπούρη, Μαλαισιανούς, Ινδονήσιους, Κορεάτες, Φιλιππινέζους, Κινέζους και Αμερικανούς σταμάτησε στο Πουκέτ για μια μονοήμερη επίσκεψη πριν αναχωρήσει από το Πουκέτ.

Σχετικό άρθρο:

Ένα κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε από τη Σιγκαπούρη με 3,661 τουρίστες και έφτασε σε μια προβλήτα στο Wichit το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.