Ο υπουργός Puangpet Απορρίπτει μη επαληθευμένους ισχυρισμούς κατά του πρωθυπουργού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε απάντηση στις κυκλοφορούντες φήμες, ο Υπουργός που συνδέεται με το Γραφείο του Πρωθυπουργού Puangpet Chunlaiad εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με παραπλανητικές ειδήσεις με επίκεντρο τον πρωθυπουργό Srettha Thavisin.

Τόνισε ότι η σημερινή ευκολία στη διάδοση πληροφοριών μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπει σε ορισμένα άτομα να διαδίδουν ψευδείς αφηγήσεις χωρίς τη δέουσα επαλήθευση.

Τέτοιες αφηγήσεις, διευκρίνισε, είναι σκόπιμα δημιουργημένες, όπως φάνηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Σε αυτό το ταξίδι, συμμετείχε στο τρίτο Φόρουμ Belt and Road for International Cooperation, συνδέοντας με διάφορους επιχειρηματικούς ηγέτες και επενδυτές, ενώ εδραίωσε τους διπλωματικούς δεσμούς. Ωστόσο, ορισμένες παρατάξεις παρερμήνευσαν αυτή την επίσκεψη, διαδίδοντας περαιτέρω παρανοήσεις.

Ο υπουργός Puangpet προέτρεψε το κοινό να ασκήσει διάκριση πριν κοινοποιήσει ή δημοσιεύσει οποιαδήποτε πληροφορία στο διαδίκτυο. Τόνισε τη σημασία της κατανόησης των υποκείμενων προθέσεων πίσω από τέτοιες ειδήσεις και προειδοποίησε να μην επηρεαστείτε από μια χούφτα άτομα.

Ολοκληρώνοντας τις παρατηρήσεις της, η Υπουργός δεσμεύτηκε για τις ειλικρινείς προσπάθειες του πρωθυπουργού Srettha και της ομάδας του για την προώθηση του έθνους και την εξύψωση της ευημερίας των πολιτών του.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.