Πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι στο Rawai

Rawai -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε σπίτι στο Rawai, Mueang Phuket.

Οι πυροσβέστες στον δήμο Rawai ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά το πρωί της Παρασκευής (20 Οκτωβρίουth) σε ένα σπίτι στο Soi Sai Yuan 9.

Έφτασαν στο σημείο με πυροσβεστικά οχήματα για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά ήταν πολύ φλεγόμενη στο σπίτι στον επάνω όροφο. Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά και να μην εξαπλωθεί σε διπλανά σπίτια.

Ο επάνω όροφος του σπιτιού καταστράφηκε αλλά ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται μέχρι στιγμής.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.