Η θαλάσσια χελώνα απελευθερώθηκε πίσω στη θάλασσα αφού είχε κολλήσει στα σκουπίδια στο Krabi

Κράμπι –

Μια τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα που είχε κολλήσει στα σκουπίδια στο νησί Λάντα στο Κράμπι απελευθερώθηκε πίσω στη θάλασσα στο Τρανγκ μετά από θεραπεία.

Το Τμήμα Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων (DMCR) είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (18 Οκτωβρίουth) απελευθέρωσαν την προηγουμένως τραυματισμένη θαλάσσια χελώνα Olive Ridley πίσω στη θάλασσα. Η θαλάσσια χελώνα βρέθηκε ζωντανή πριν από δύο μήνες στην παραλία Klong Dao στην υποσυνοικία Sala Dan.

Έχει μήκος 20 εκατοστά, πλάτος 28 εκατοστά και βάρος 1.6 κιλά. Όταν ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά, βρέθηκαν σκουπίδια γύρω από τη χελώνα που πάλευε να κολυμπήσει και η χελώνα είχε μια μολυσμένη πληγή.

Η χελώνα υποβλήθηκε σε θεραπεία για δύο μήνες και αναρρώθηκε. Ένα μικροτσίπ παρακολούθησης έχει εγκατασταθεί στη θαλάσσια χελώνα πριν απελευθερωθεί ξανά στη θάλασσα στο Τρανγκ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.