Δήλωση ζητημάτων στο αεροδρόμιο του Πουκέτ σχετικά με τα άβολα θερμά τερματικά

Πουκέτ -

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ έχει ξεκαθαρίσει σχετικά με τις υψηλές θερμοκρασίες στους τερματικούς σταθμούς μετά από παράπονα πολλών ανθρώπων.

Πολλοί άνθρωποι παραπονέθηκαν πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις υψηλές θερμοκρασίες εντός του διεθνούς τερματικού σταθμού στο αεροδρόμιο αυτή την εβδομάδα.

Την Πέμπτη (19 Οκτωβρίουth) το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ εξέδωσε μια διευκρίνιση. Δήλωσαν, «Μετά το θέμα, υπάρχουν δύο ψύκτες (συμπιεστής) μέσα στο αεροδρόμιο, το ένα από τα ψυκτικά συγκροτήματα είχε δυσλειτουργία. Αυτό προκάλεσε υψηλότερες θερμοκρασίες. Υπήρχε επίσης κάποια διαρροή ψυκτικού μέσου στο μηχάνημα.»

«Το αεροδρόμιο ανέφερε αμέσως το πρόβλημα στην εταιρεία κλιματισμού μας για να διορθώσει το πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της επισκευής του μηχανήματος, τοποθετήθηκαν 90 κινητά κλιματιστικά στο τερματικό.

«Το κύριο μηχάνημα κλιματισμού θα επισκευαστεί πλήρως μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (19 Οκτωβρίουth). Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση."

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.