Βρέθηκαν όπλα και σαράντα τρία χάπια μεθαμφεταμίνης στο ταξί Patong Tuk Tuk

Πατόνγκ –

Όπλα και σαράντα τρία χάπια μεθαμφεταμίνης βρέθηκαν σε ένα ταξί Tuk Tuk στην Πατόνγκ μετά από τυχαία έρευνα της αστυνομίας.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι τη Δευτέρα (16 Οκτωβρίουth) έψαξαν τυχαία ταξί Tuk Tuk στον δρόμο Phra Mettha κοντά στο νοσοκομείο Patong.

Ένα από τα ταξί Tuk Tuk βρέθηκε με 43 χάπια μεθαμφεταμίνης, τρεις αιχμηρές ράβδους και ένα μικρό σφυρί.

Ο οδηγός αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Adisak, 30 ετών. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Patong για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Σχετικά άρθρα:

Ένας οδηγός ταξί Tuk Tuk παραδόθηκε αφού πυροβόλησε έναν άλλο ταξιτζή Tuk Tuk, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Οι δύο άνδρες εργάζονταν στην ίδια πιάτσα ταξί.

Τρεις οδηγοί ταξί Tuk Tuk κατηγορήθηκαν για σωματική επίθεση μετά την επίθεση σε έναν τουρίστα από τη Σαουδική Αραβία στην Πατόνγκ για μια διαμάχη για τα τέλη ταξί.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.