Η αστυνομία της Ταϊλάνδης παρουσιάζει νέα αντανακλαστικά γιλέκα για ενισχυμένη ορατότητα σε τουριστικές περιοχές

Εθνική -

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης με νέα αντανακλαστικά γιλέκα θα τοποθετηθεί σε δημοφιλείς τουριστικές περιοχές για την ασφάλεια των Ταϊλανδών πολιτών και των ξένων τουριστών.

Στις 16 Οκτωβρίου 2023, η Πολ. Ο στρατηγός Torsak Sukvimol, ο γενικός επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, τακτοποίησε νέα αστυνομικά αντανακλαστικά γιλέκα για αξιωματικούς του Τμήματος Καταστολής του Εγκλήματος (CSD), αξιωματικούς της τουριστικής αστυνομίας και σχετικούς αξιωματικούς σε δημοφιλείς τουριστικές περιοχές.

 

Πολ. Ο στρατηγός Torsak δήλωσε δημόσια ότι τα νέα κιτρινοπράσινα αντανακλαστικά γιλέκα ήταν αξιοσημείωτα για ορατότητα για τους Ταϊλανδούς πολίτες και τους ξένους τουρίστες με 200-500 μέτρα οπτική απόσταση. Ήταν καθολικά διευθετημένο σε πολλές χώρες της Ευρώπης να φορούν αστυνομικές στολές.

 

Ωστόσο, θα γινόταν μια δοκιμαστική διαδικασία για 3 μήνες και μετά από έρευνα ικανοποίησης τόσο των πολιτών όσο και των τουριστών, οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα βελτίωναν ανάλογα την ποιότητα.

Το νέο αστυνομικό γιλέκο ήταν μια από τις πολιτικές του νέου πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin για τη βελτίωση της τουριστικής εικόνας στην Ταϊλάνδη και την ανύψωση του επιπέδου ασφάλειας στη ζωή και την ιδιοκτησία για τους πολίτες και τους τουρίστες.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.