Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προσκλήθηκε στην Ταϊλάνδη

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin προσκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για επίσημη επίσκεψη στην Ταϊλάνδη το επόμενο έτος.

Ο Σρέθα αποκάλυψε ότι απηύθυνε την πρόσκληση στον Ρώσο Πρόεδρο κατά τη συνάντησή του μαζί του την Τρίτη 17 Οκτωβρίου. Οι ηγέτες των δύο χωρών συναντήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του 3ου Φόρουμ Belt and Road for International Corporation στο Πεκίνο της Κίνας.

«Ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ρωσίας απολαμβάνει να επισκέπτεται το Πουκέτ και ταξιδεύει εκεί τακτικά», αποκάλυψε ο Srettha στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης. «Του έχω κάνει μια πρόσκληση να επισκεφθεί την Ταϊλάνδη τον επόμενο χρόνο και απάντησε με ένα ευγενικό «ขอบคุณครับ (ευχαριστώ).

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης τόνισε ότι η Ταϊλάνδη έχει υποδεχτεί πάνω από ένα εκατομμύριο Ρώσους τουρίστες φέτος. Ανέφερε ακόμη ότι το υπουργικό του συμβούλιο ενέκρινε πρόσφατα την παράταση του διαμονή χωρίς βίζα περίοδο για τους Ρώσους επισκέπτες, επεκτείνοντάς την από 30 σε 90 ημέρες, για να ενισχύσει τα ρωσικά ταξίδια κατά την υψηλή περίοδο.

Ο πρωθυπουργός παρευρέθηκε επίσης σε δείπνο που παρέθεσε ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος προήδρευσε του φόρουμ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/