Ρώσος έπεσε στο θάνατο από συγκυριαρχία στο Kathu

ΦΩΤΟ: MGR Online

Kathu -

Ένας Ρώσος έπεσε νεκρός από συγκυριαρχία στο Κάθου.

Η αστυνομία του Kathu ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 5:10 π.μ. της Τετάρτης (18 Οκτωβρίουth) σε μια συγκυριαρχία οκτώ ορόφων στο Kathu. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν τη σορό ενός 25χρονου Ρώσου στο έδαφος στο χώρο στάθμευσης. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.)

Η αστυνομία έλεγξε βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στη συγκυριαρχία. Ο άνδρας φάνηκε να βγαίνει από το δωμάτιό του στην ταράτσα της συγκυριαρχίας. Η αστυνομία έλεγξε την ταράτσα και το δωμάτιο όπου έμενε ο άνδρας. Δεν βρήκαν σημάδια αγώνα ή παρουσίας άλλου προσώπου. Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας πήδηξε από την ταράτσα.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, ζητήστε βοήθεια. Το Phuket Express προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να φτάσετε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.