Το Χρηματιστήριο της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για επενδυτικές απάτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Το Χρηματιστήριο της Ταϊλάνδης (SET) εξήγγειλε προειδοποίηση σχετικά με μια παραχαραγμένη σελίδα που σχετίζεται με το έργο «Συνεργασία ενάντια στην επενδυτική απάτη».

Αυτή η εικονική σελίδα χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα SET, το λογότυπο, τις εικόνες των εγκαταστάσεων της, τα πορτρέτα των στελεχών της, καθώς και φωτογραφίες αξιόλογων προσωπικοτήτων της αγοράς και διασημοτήτων.

Το κίνητρο είναι να εξαπατηθούν τα άτομα ώστε να πιστέψουν την αυθεντικότητά του και να τα εξαπατήσουν ώστε να παρέχουν προσωπικά δεδομένα.

Η SET δεν επιβεβαιώνει ούτε αυτή ούτε οι εταίροι της στην πρωτοβουλία που ονομάζεται "Συνεργασία κατά της επενδυτικής απάτης" ή "ร่วมมือจับปลอมหลลอกลงทท με αυτήν τη σελίδα" στην Ταϊλάνδη.

Κατά συνέπεια, εάν κάποιος συναντήσει μια σελίδα που ισχυρίζεται ότι συνδέεται με το έργο και ζητά ενέργειες που οδηγούν σε κοινή χρήση πληροφοριών ή περιουσιακών στοιχείων, συνιστάται να υποθέσει ότι πρόκειται για απάτη.

Για οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα απάτης, τα άτομα μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο "set.or.th" ή να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης του SET, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με το Κέντρο Επικοινωνίας SET στο 0 2009 9999.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.