Η αστυνομία του Πουκέτ κατάσχεσε όπλα και 9,000 χάπια Meth σε μια εβδομάδα

Πουκέτ -

Όπλα και περισσότερα από 9,000 χάπια μεθαμφεταμίνης κατασχέθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα σε μια καταστολή του εγκλήματος στο Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι από τις 8 Οκτωβρίουth έως τον Οκτώβριο 14th, 2023, συνέλαβαν συνολικά 57 υπόπτους. Από αυτούς, οι 16 είναι ύποπτοι για εγκλήματα ναρκωτικών και έξι συνελήφθησαν με παράνομα όπλα. Συνολικά κατασχέθηκαν επίσης 9,946 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Σχετικό άρθρο:

Περισσότερα από 200,000 χάπια μεθαμφεταμίνης, 80 κιλά κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 200 ​​όπλα κατασχέθηκαν μέσα σε δύο εβδομάδες σε μια καταστολή εγκλήματος στην άνω Νότια Ταϊλάνδη.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.