Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ξεκινά το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας και άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 έως την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Τρεις οδηγοί ταξί Tuk Tuk κατηγορήθηκαν για σωματική επίθεση μετά την επίθεση σε έναν τουρίστα από τη Σαουδική Αραβία στην Πατόνγκ για μια διαμάχη για τα τέλη ταξί.

Οι τρεις οδηγοί ταξί Tuk Tuk αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματική επίθεση και φέρεται να έχουν παραδεχθεί το έγκλημα.

2. Ένας Ταϊλανδός βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι μπροστά σε ξενοδοχείο κοντά σε χώρο διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ.

Ένας υπάλληλος ενός χώρου διασκέδασης συνελήφθη αφού φέρεται να μαχαίρωσε έναν πελάτη μέχρι θανάτου στην πόλη του Πουκέτ.

Ο Άρνον είπε στην αστυνομία ότι το όλο περιστατικό ήταν σε αυτοάμυνα και ότι δεν σκόπευε να σκοτώσει τον κύριο Wiroon.

3. Το ετήσιο Φεστιβάλ Χορτοφαγίας του Πουκέτ θα πραγματοποιηθεί για εννέα ημέρες ξεκινώντας αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Φέτος το φεστιβάλ θα είναι από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου 2023.

Το Χορτοφαγικό Φεστιβάλ του Πουκέτ ξεκίνησε επίσημα μετά την ανύψωση του Go Teng Pole το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Είναι και πάλι η εποχή του χρόνου!

4. Η Μετανάστευση του Πουκέτ ανακοίνωσε οδηγίες για τους Ισραηλινούς τουρίστες που επί του παρόντος δεν μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου κατά της Χαμάς στη χώρα τους.

5. Ένα άτομο δηλώθηκε νεκρό στο σημείο, ενώ τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα σεντάν έπεσε στον χώρο του φεστιβάλ για χορτοφάγους στην πόλη του Πουκέτ λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ.

Μια γυναίκα οδηγός σεντάν Mercedes Benz αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση προκαλώντας θάνατο μετά από σύγκρουση σε μια διάσημη περιοχή χορτοφαγικού φεστιβάλ στην πόλη του Πουκέτ λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση προκάλεσε τεράστια κριτική για το ότι ο δρόμος ήταν ανοιχτός, παρόλο που η εκδήλωση δεν είχε ακόμη ξεκινήσει επίσημα.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.