Ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση πολλαπλών οχημάτων στην Πατόνγκ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mathew Patong

Πατόνγκ –

Ένα άτομο τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με μηχανάκι και αυτοκίνητο στην Πατόνγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 3:25 μ.μ. της Παρασκευής (13 Οκτωβρίουth) στον δρόμο Phra Metta (Δρόμος Sai Kor).

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν στο δρόμο ένα μηχανάκι, ένα μηχανάκι και ένα αυτοκίνητο κατεστραμμένο. Μια άγνωστη γυναίκα τραυματίστηκε μέτριας βαρύτητας και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η μοτοσικλέτα έπεσε πρώτα στη μηχανή πριν χτυπήσει το αυτοκίνητο. Ωστόσο, η αστυνομία της Patong συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Mathew Patong
Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.