Πυρκαγιά σε κτίριο στην πόλη του Πουκέτ Συναγερμοί κατοίκους – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Μια πυρκαγιά σε ένα κτίριο σε κεντρικό δρόμο στην πόλη του Πουκέτ προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους λίγο πριν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι πυροσβέστες στον δήμο του Πουκέτ ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά την Παρασκευή (13 Οκτωβρίουth) απόγευμα στις 3:30 μ.μ. σε ένα αρχοντικό στην οδό Thep Krasattri στην υποπεριφέρεια Talad Yai, στην περιοχή Mueang Phuket.

Πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα και τη σελίδα τοπικών ειδήσεων στο Facebook «Newshawk Phuket» έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν πολύ λευκό καπνό να βγαίνει από το κτίριο κοντά στην είσοδο του Τεχνικού Κολλεγίου του Πουκέτ.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε ότι το κτίριο ήταν κλειδωμένο από έξω, καθώς κανείς δεν βρισκόταν στο κτίριο που είναι επίσης τοπικό παντοπωλείο. Οι πυροσβέστες έσπασαν τη γυάλινη πόρτα στο μπροστινό μέρος αλλά η φωτιά βρισκόταν στον δεύτερο όροφο που δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση από τον πρώτο όροφο.

Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν μια σκάλα για να ανέβουν στον δεύτερο όροφο σπάζοντας ένα τζάμι στο πλάι του κτιρίου. Χρειάστηκαν περίπου δέκα λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται ακόμη από την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.