Το Cruise Liner επισκέπτεται το Πουκέτ το Σαββατοκύριακο με 3,661 ξένους τουρίστες

Πουκέτ -

Ένα κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε από τη Σιγκαπούρη με 3,661 τουρίστες και έφτασε σε μια προβλήτα στο Wichit το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Διοίκηση Τρίτης Περιοχής του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης υποδέχτηκε 3,661 τουρίστες που έφτασαν με το εθνικό κρουαζιερόπλοιο Genting Dream, Μπαχάμες από τη Σιγκαπούρη στο Phuket Marine Custom Pier στο Makham Bay, Wichit.

Στο κρουαζιερόπλοιο βρίσκονταν συνολικά 1,745 μέλη πληρώματος και 3,661 τουρίστες. Από αυτούς, οι 35 ήταν Ταϊλανδοί και οι 5,371 ήταν αλλοδαποί. Το κρουαζιερόπλοιο σταμάτησε στο Πουκέτ για ένα μονοήμερο ταξίδι πριν αναχωρήσει από το Πουκέτ για τη Μαλαισία.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.