Η Transport Co., Ltd. Ενισχύει τα πρωτόκολλα ασφαλείας για μεγάλα Σαββατοκύριακα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Για να διευκολυνθεί η αναμενόμενη αύξηση των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια των παρατεταμένων διακοπών αυτό το Σαββατοκύριακο, η Transport Co., Ltd. ενισχύει τα μέτρα και τις υπηρεσίες ασφάλειας σε όλες τις λειτουργίες των εργαζομένων, τους στόλους λεωφορείων και τους τερματικούς σταθμούς μεταφορών.

Εν αναμονή του μεγάλου όγκου επιβατών και τουριστών κατά τη διάρκεια της Ημέρας Nawamin Maharaja από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου και της Ημέρας Μνήμης του Βασιλιά Chulalongkorn από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου, η Transport Co., Ltd. έχει δώσει οδηγίες στις αρμόδιες μονάδες να διασφαλίσουν ταχεία και ασφαλή παροχή υπηρεσιών.

Η εταιρεία έχει δώσει έμφαση στους αυξημένους ελέγχους ασφαλείας στις πύλες εισόδου και στις γύρω περιοχές των τερματικών μεταφορών, ειδικά στον τερματικό σταθμό λεωφορείων της Μπανγκόκ στην περιοχή Chatuchak (จตุจักร). Οι επιβάτες καλούνται να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους εκ των προτέρων και να αφήσουν επιπλέον χρόνο για να αποφύγουν πιθανή κυκλοφοριακή συμφόρηση κατά τις ώρες αιχμής.

Τα εισιτήρια για την Transport Co., Ltd. διατίθενται στα γκισέ εισιτηρίων και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών Κοινωνικής Πρόνοιας μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις υπηρεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο της Transport Co., Ltd. στο 1490.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.