Η Ταϊλάνδη θυμάται την Αυτού Βασιλική Μεγαλειότητα, τον βασιλιά Rama IX The Great

Εθνική -

Αυτή την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, συμπληρώνονται επτά χρόνια από τον θάνατο της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας Βασιλιά Bhumibol Adulyadej (Rama IX) που πέθανε ειρηνικά το 2016.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης προετοιμάζει εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου, ημέρα που έχει οριστεί και ως εθνική εορτή.

Στην Μπανγκόκ, μια βουδιστική τελετή ψαλμωδίας θα διεξαχθεί στο Sanam Luang στις 7:30 π.μ. της Παρασκευής, στην οποία θα παρευρεθούν ο πρωθυπουργός Srettha Thavisin, υπουργοί του υπουργικού συμβουλίου, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, οι σύζυγοί τους και μέλη του κοινού.

Παρόμοιες τελετές θα πραγματοποιηθούν επίσης σε επαρχίες στις αντίστοιχες επαρχιακές τους αίθουσες ή σε άλλους κατάλληλους χώρους. Επιπλέον, οι πρεσβείες και τα προξενεία της Ταϊλάνδης σε όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουν παρόμοιες εκδηλώσεις.

Την ημέρα αυτή, οι Ταϊλανδοί θα φορέσουν κίτρινα πουκάμισα για να τιμήσουν τη μνήμη του αείμνηστου βασιλιά Bhumibol Adulyadej και της κληρονομιάς του από 70 χρόνια σκληρής δουλειάς.

Ως αργία, τα κυβερνητικά γραφεία, οι τράπεζες και τα γραφεία μετανάστευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ωστόσο, παρά τη σύγχυση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπάρχει απαγόρευση πώλησης αλκοόλ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/