Οι άντρες μπάτσοι της Ταϊλάνδης μπορούν πλέον να έχουν πιο μακριά μαλλιά

Εθνική -

Σε μια απόφαση που μπορεί να χαροποιήσει τους αστυνομικούς που έχουν επίγνωση της μόδας, ο νεοδιορισμένος αρχηγός της εθνικής αστυνομίας της Ταϊλάνδης υπέγραψε έναν νέο κανονισμό που επιτρέπει στους άνδρες να έχουν μακρύτερα χτενίσματα.

Ο αρχηγός της εθνικής αστυνομίας Pol Gen Torsak Sukvimol εξήγησε την πρόσφατη οδηγία του, δηλώνοντας ότι θα βοηθήσει τους αξιωματικούς να μειώσουν το κόστος του κουρέματος και φυσικά δεν είναι για μόδα.

Ο αναθεωρημένος κανονισμός εξάλειψε τον κώδικα πρακτικής της αστυνομικής στολής του 2018 που υποχρέωνε κάθε άνδρα αστυνομικό να διατηρεί ένα πολύ κοντό στυλ μαλλιών με τις δύο πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού εντελώς ξυρισμένο.

Σύμφωνα με τον νέο κώδικα, οι άνδρες αξιωματικοί έχουν πλέον το δικαίωμα να διατηρούν τα μαλλιά τους μήκη έως και 5 εκατοστά στην κορυφή του κεφαλιού και όχι περισσότερο από 1 εκατοστό και στις δύο πλευρές με τακτοποιημένο στυλ.

Ο Pol Gen Torsak είπε ότι με τον νέο κανόνα, οι αξιωματικοί δεν θα χρειάζεται να πηγαίνουν σε κουρέα μία φορά την εβδομάδα για να έχουν κοντά τα μαλλιά τους.

Επιπλέον, οι προϊστάμενοι με το βαθμό του προϊσταμένου ή υψηλότερο έχουν επίσης την εξουσία να επιτρέπουν στους υφισταμένους τους, οι οποίοι έχουν ανατεθεί σε έρευνα, πληροφορίες, καταστολή ναρκωτικών ή σταθμεύουν σε περιοχές υψηλού κινδύνου, να έχουν ένα κούρεμα με έντονο ξεθώριασμα.

Όσο για τις γυναίκες αξιωματικούς, έχουν λάβει εντολή να δένουν τα μαλλιά τους με μαύρη φουρκέτα αν είναι μακριά.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/