Η αστυνομία της εθνικής οδού Surat Thani κατάσχεσε πάνω από 80 κιλά μεθαμφεταμίνης

Εθνική -

Στις 10 Οκτωβρίου 2023, αστυνομικοί της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης συνέλαβαν 3 φερόμενους υπόπτους και κατέσχεσαν πάνω από 80 κιλά μεθαμφεταμίνης στον αυτοκινητόδρομο 41 στο δρόμο Chaiya, Surat Thani.

Οι 3 φερόμενοι ως ύποπτοι αναγνωρίστηκαν αργότερα μόνο ως ο κ. Pichet, 34 ετών, ο κ. Yutthapong, 29 ετών και ο κ. Noppadon, 28 ετών.

Πρόσφατα, αστυνομικοί της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης συνέλαβαν επίσης 4 άλλους φερόμενους λαθρεμπόρους ναρκωτικών με παράνομες ουσίες, σχεδόν 2 εκατομμύρια παράνομα χάπια, στο δρόμο για την επαρχία Songkhla. Μια ομάδα ερευνών εντόπισε περαιτέρω νέα διακίνηση ναρκωτικών από την κεντρική Ταϊλάνδη στη Songkhla, η οποία οδήγησε στην επιτυχή επιχείρηση σύλληψης στις 10 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι 3 ύποπτοι φέρεται να ομολόγησαν τις αδικίες τους και είπαν ότι για δεύτερη φορά προσλήφθηκαν για 100,000 μπατ για να μεταφέρουν λαθραία meth από το Nonthaburi στο Phatthalung με τελικό προορισμό τη Songkhla. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τους συνόδευσαν στο αστυνομικό τμήμα Mueang Chumphon για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Οι ύποπτοι δεν αποκάλυψαν για ποιον εργάζονταν, αλλά οι αστυνομικοί της εθνικής οδού της Ταϊλάνδης δήλωσαν ότι συνεχίζουν την ενεργό έρευνα.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/