Αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πρόσκρουση με ρυμουλκούμενο φορτηγό στη Rassada

Rassada -

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά όταν χτύπησε τη μοτοσικλέτα του στο πίσω μέρος ενός σταθμευμένου τρέιλερ στο Rassada του Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Πέμπτης (12 Οκτωβρίουth) στον δρόμο Thep Krasattri απέναντι από την είσοδο του Soi Bang She Lao.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια κατεστραμμένη μοτοσικλέτα κολλημένη στο πίσω μέρος ενός ρυμουλκούμενου φορτηγού. Σε κοντινή απόσταση, οι ομάδες ανταπόκρισης βρήκαν τον αναβάτη, τον κ. Sutthi Korpaiboon, 36 ετών. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο.

Ο οδηγός του ρυμουλκούμενου, ο κ. Prasert Thongluan, 40, είπε στην αστυνομία ότι σταμάτησε το τρέιλερ του στην άκρη του δρόμου για περίπου μία ώρα για να παραδώσει σιδερένιες ράβδους σε ένα κατάστημα προτού η μοτοσικλέτα προσκρούσει στο όχημά του.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.