Οκτώ άνθρωποι νεκροί, τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από συντριβή φορτηγού σε οικογενειακό ταξίδι στο Narathiwat

ΦΩΤΟ: Bangkokbiznews

Narathiwat -

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων ένα εξάχρονο κορίτσι, ενώ τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά, συμπεριλαμβανομένου ενός κοριτσιού δύο ετών, όταν ένα φορτηγό που μετέφερε μια μεγάλη οικογένεια σε ταξίδι συνετρίβη στην περιοχή Rueso.

Η αστυνομία Ra-Ngae ειδοποιήθηκε για το ατύχημα την Τετάρτη (11 Οκτωβρίουth) στο Baan Ku Bae Ba Doa στη Ma Rue Bo Tok. Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν το αναποδογυρισμένο φορτηγό με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Πολλοί τραυματισμοί και θάνατοι βρέθηκαν μέσα και έξω από το νταλίκα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν οκτώ θανάτους που ήταν ένα εξάχρονο κορίτσι, τέσσερις έφηβοι και τρεις ενήλικες, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού. Τρεις άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά, ένα κοριτσάκι δύο ετών και δύο έφηβοι. Τα ονόματά τους αποκρύφθηκαν από την αστυνομία και τις ομάδες διάσωσης αυτή τη στιγμή.

Οι επιζώντες είπαν στην αστυνομία ότι έρχονταν από το La Loh, Rueso σε ένα οικογενειακό ταξίδι κατά τη διάρκεια των διακοπών των παιδιών στην πόλη Narathiwat. Ο μπροστινός δεξιός τροχός του ελαστικού φέρεται να εξερράγη πριν το φορτηγό χάσει τον έλεγχο και προσκρούσει σε δέντρο.

Το TPN Media σημειώνει ότι υπήρξαν διάφορες προσπάθειες από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης όλα αυτά τα χρόνια να επιβάλει την επιβολή κατά της οδήγησης στο κρεβάτι των φορτηγών ή την υπερφόρτωσή τους με ανθρώπους, αλλά όλες απέτυχαν να περάσουν σε αυστηρό νόμο ή ήταν ανεφάρμοστες λόγω του θυμού των κατοίκων της υπαίθρου που λένε ότι αυτή είναι η κύρια μέθοδος μεταφοράς τους και δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά πολλά οχήματα.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.