Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας σε βασικούς τοποθεσίες στην Ταϊλάνδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

ΜΠΑΝΓΚΟΚ (NNT) – Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης (RTP) έχει αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας σε σημεία ελέγχου, συνοριακά σημεία και σημεία επικοινωνίας σε σημαντικές τοποθεσίες σε όλη την Ταϊλάνδη. Αυτό περιλαμβάνει αυστηρό έλεγχο των αλλοδαπών υπηκόων που φτάνουν από περιοχές υψηλού κινδύνου.

Ο Γενικός Επίτροπος της Αστυνομίας του RTP, Στρατηγός Torsak Sukwimol, διεύθυνε μια πρωτοβουλία αυστηρής επιτήρησης σε κρίσιμες τοποθεσίες, τόπους διαμονής και άλλες σχετικές περιοχές.

Ενισχυμένα μέτρα συνοριακού ελέγχου, ενισχυμένη ασφάλεια και εκτεταμένος έλεγχος κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων θα συντονιστούν με τις τοπικές αστυνομικές μονάδες, την Περιπολική Αστυνομία, τους αξιωματικούς που ανταποκρίνονται στην τηλεφωνική γραμμή 191, το τμήμα καταστολής του εγκλήματος, την ειρηνευτική αστυνομία, την τουριστική αστυνομία και την αστυνομία μετανάστευσης. Η έμφαση δίνεται στην επιθεώρηση ευάλωτων σημείων, στον εντοπισμό πιθανών κινδύνων και στην ανάπτυξη σχεδίων έκτακτης ανάγκης και έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων ασκήσεων για τη διασφάλιση της ετοιμότητας.

Επιπλέον, η Τουριστική Αστυνομία, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, πρόκειται να εντείνει τις προσπάθειές της για έλεγχο για να διασφαλίσει την ασφάλεια των τουριστών. Το Γραφείο Μετανάστευσης είναι επιφορτισμένο με την ενίσχυση της επιθεώρησης των εισερχόμενων ταξιδιωτών, ειδικά εκείνων από χώρες που θεωρούνται υψηλού κινδύνου.

Το κοινό ενθαρρύνεται να είναι σε επαγρύπνηση και να αναφέρει τυχόν ύποπτες δραστηριότητες ή πληροφορίες στις τηλεφωνικές γραμμές 191 και 1599, διαθέσιμες 24/7.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.