Η μετανάστευση του Πουκέτ καθοδηγεί τους Ισραηλινούς τουρίστες που δεν μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου

Πουκέτ -

Η Μετανάστευση του Πουκέτ ανακοίνωσε οδηγίες για τους Ισραηλινούς τουρίστες που επί του παρόντος δεν μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου κατά της Χαμάς στη χώρα τους.

Οι Ισραηλινοί τουρίστες που δεν μπορούν να επιστρέψουν στη χώρα τους μπορούν να επικοινωνήσουν με το Phuket Immigration προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για προσωρινή διαμονή στο Βασίλειο. Οι λεπτομέρειες έχουν ως εξής:

  1. Οι Ισραηλινοί τουρίστες που ταξιδεύουν με βίζα απαλλαγής ผ.30 βίζα (30 ημέρες) ή τουριστική βίζα (60 ημέρες) μπορούν να παρατείνουν κανονικά τη διαμονή τους εάν δεν έχουν μείνει στην Ταϊλάνδη για περισσότερες από 30 ημέρες χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα έγγραφα.

– Έντυπο αίτησης (TM.7), μπορείτε να λάβετε το έντυπο στο γραφείο Μετανάστευσης φέρνοντας μια φωτογραφία του εαυτού σας (4×6 cm)

– Αντίγραφο διαβατηρίου (βιογραφικό και η τελευταία είσοδος στην Ταϊλάνδη)

– Εγγραφή διεύθυνσης (TM.30)

– Χρέωση 1,900 THB (μόνο μετρητά)

  1. Οι Ισραηλινοί τουρίστες που έχουν ολοκληρώσει το Νο. 1 και δεν μπορούν ακόμα να επιστρέψουν στη χώρα τους μπορούν να υποβάλουν αίτηση για περαιτέρω παράταση της διαμονής τους, αλλά πρέπει να αποδείξουν την περίπτωση ανάγκης, με πιστοποίηση ή επίσημο αίτημα από την πρεσβεία ή το προξενείο τους. Αυτό μπορεί να γίνει για όχι περισσότερο από 30 ημέρες τη φορά χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα έγγραφα:

– Έντυπο αίτησης (TM.7) με εικόνα (4×6 cm)

– Έντυπο STM.2

– Έντυπο αναγνώρισης κυρώσεων για παράταση της βίζας

– Την αρχική επιστολή έγκρισης από την πρεσβεία ή το προξενείο τους στην Ταϊλάνδη

– Αντίγραφο διαβατηρίου (σελίδα βιογραφικού, η τελευταία είσοδος στην Ταϊλάνδη και σφραγίδα επέκτασης)

– Εγγραφή διεύθυνσης (TM.30)

– Χρέωση 1,900 THB (μόνο μετρητά)

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.