Πυρκαγιά με καλώδιο σε Rawai Συναγερμοί κατοίκους

Rawai -

Μια πυρκαγιά με ηλεκτρικό καλώδιο σε τοπικό δρόμο στο Rawai, Mueang Phuket, ανησύχησε τους κατοίκους τη νύχτα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Οι πυροσβέστες στον δήμο Rawai ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά το βράδυ της Τρίτης (9 Οκτωβρίουth) σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στον δρόμο Sai Yuan. Έφτασαν στο σημείο με πυροσβεστικό όχημα για να διαπιστώσουν ότι η φωτιά φλεγόταν ήδη σε ηλεκτρικά καλώδια. Χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά και να διασφαλιστεί ότι δεν εξαπλώθηκε σε κανένα κοντινό κτήριο. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή άλλες ζημιές.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.