Η Ταϊλάνδη καταστρέφει τα παράνομα όπλα σε όλη τη χώρα

Εθνική -

Το Ταϊλανδικό Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) ξεκίνησε μια επιχείρηση εθνικής κλίμακας για την εξάλειψη παράνομων και αυτοσχέδιων χρηστών και εμπόρων όπλων σε περισσότερες από 47 επαρχίες σε όλη την Ταϊλάνδη.

Στις 6:00 π.μ., 9 Οκτωβρίου 2023, ο Πολ Υποστράτηγος Jirabhop Bhuridej, Διοικητής της CIB, έστειλε αστυνομικούς, μυστικούς πράκτορες και ομάδες ειδικών επιχειρήσεων, συνολικά έως 800 αστυνομικούς, σε μια επιχείρηση εξάλειψης του εγκλήματος. Η αποστολή ήταν να συλλάβει παράνομους και αυτοσχέδιους χρήστες όπλων, εμπόρους και λαθρέμπορους σε περισσότερες από 47 επαρχίες σε όλη την Ταϊλάνδη.


Ο Πολ Υποστράτηγος Τζιραμπχόπ δήλωσε ότι από το προηγούμενο εξωφρενικό περιστατικό οf ξεφάντωμα πυροβολισμών σε ένα εμπορικό κέντρο, υπήρχαν πολλά παράνομα πυροβόλα όπλα στην ηλεκτρονική αγορά που ήταν εύκολα προσβάσιμα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν 36 φερόμενοι παραβάτες, 53 πυροβόλα όπλα, πυρομαχικά 1,581 μονάδες και πολύ περισσότερος παράνομος εξοπλισμός. Οι ακριβείς λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν επίσημα από τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης σύντομα.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/