Κορυφαίες ειδήσεις Pattaya από την περασμένη εβδομάδα: Ινδός τουρίστας χάνει πορτοφόλι με 2,000 δολάρια ΗΠΑ, αργότερα συζητήθηκαν ξανά οι ώρες κλεισίματος και πολλά άλλα

Χαιρετισμούς σε όλους τους αναγνώστες και τους υποστηρικτές μας!

Συγκεντρώσαμε εδώ τις κορυφαίες ΤΟΠΙΚΕΣ ιστορίες μας που συνέβησαν στις περιοχές μας, Πατάγια και Τσονμπούρι, την τελευταία εβδομάδα από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023.

Οι ιστορίες επιλέγονται από τη συντακτική μας ομάδα και είναι όχιt σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη σειρά σπουδαιότητας αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης.

1. Lineup των συναρπαστικών επερχόμενων εκδηλώσεων της Pattaya τον Οκτώβριο

Τα κυριότερα σημεία αυτού του μήνα περιλαμβάνουν το Φεστιβάλ Χορτοφαγίας και τον Διεθνή Μπικίνι Μπιτς Αγώνα.

Σύνταξη των συναρπαστικών επερχόμενων εκδηλώσεων της Pattaya τον Οκτώβριο

2. Χαμένοι τουρίστες της Ταϊλάνδης βυθίζουν αυτοκίνητο στη θάλασσα Sattahip, δύο γυναίκες πεθαίνουν

ΞΉΛΩΜΑ

Χαμένοι τουρίστες της Ταϊλάνδης βυθίζουν αυτοκίνητο στη θάλασσα Sattahip, δύο γυναίκες πεθαίνουν

3. Ξαφνική καταιγίδα χτυπά την παραλία Πατάγια κοντά στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια

Το περιστατικό, που δεν προκάλεσε ζημιά σε κανέναν, έγινε viral στα social media. Το βίντεο της καταιγίδας βρίσκεται στο άρθρο.

Ξαφνική καταιγίδα χτυπά την παραλία Πατάγια χθες το βράδυ κοντά στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια

4. Επιχειρήσεις νυχτερινής ζωής στην Πατάγια ευχαριστημένες με προγραμματισμένους χρόνους κλεισίματος αργότερα

Παρά το γεγονός ότι είναι ικανοποιημένες, ωστόσο, οι επιχειρήσεις ελπίζουν ότι οι προτεινόμενοι χρόνοι θα παραταθούν ακόμη περισσότερο.

Οι Επιχειρήσεις Νυχτερινής Ζωής στην Πατάγια είναι ευχαριστημένες με τις προγραμματισμένες μεταγενέστερες ώρες κλεισίματος

5. Ινδός τουρίστας παρακαλεί την αστυνομία της Πατάγια να βοηθήσει στην ανάκτηση του χαμένου πορτοφολιού στο ταξί με πάνω από 2,000 δολάρια ΗΠΑ μέσα

Δεν υπάρχουν ενημερώσεις για αυτό το περιστατικό κατά τη στιγμή της αναφοράς, αλλά θα τις παρέχουμε μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.