Τρεις οδηγοί ταξί επιτέθηκαν σε τουρίστα από τη Σαουδική Αραβία στο Πατόνγκ του Πουκέτ για διαμάχη για τα τέλη

Πατόνγκ –

Τρεις οδηγοί ταξί Tuk Tuk κατηγορήθηκαν για σωματική επίθεση μετά την επίθεση σε έναν τουρίστα από τη Σαουδική Αραβία στην Πατόνγκ για μια διαμάχη για τα τέλη ταξί.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι ένα βίντεο με οδηγούς ταξί Tuk Tuk να επιτίθενται σε ξένο τουρίστα μπροστά από ένα ξενοδοχείο στο Ratch Uthit 200 Pi Road στην Patong είχε γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή (8 Οκτωβρίου).th).

Η αστυνομία της Patong έλεγξε πλάνα CCTV κοντά και αρχικά αναγνώρισε έναν οδηγό ταξί Tuk Tuk μόνο ως τον κ. Anusorn, 29 ετών. 26.

Το πρωί της Κυριακής (8 Οκτωβρίου) στις 6:15 π.μ., ο κ. Anusorn παρέλαβε τον άνδρα τουρίστα από τη Σαουδική Αραβία από το Soi Saen Sabai στην οδό Ratch Uthit 200 Pi. Κατευθύνονταν προς το Kalim Circle στο Patong και είχαν συμφωνήσει για ένα τέλος ταξί 200 μπατ.

Όταν έφτασαν στον υποτιθέμενο προορισμό, ωστόσο, ο τουρίστας είπε ότι η περιοχή δεν ήταν εκεί που ήθελε να πάει. Είπε ότι ο προορισμός του ήταν σε ένα ξενοδοχείο στο Ratch Uthit 200 Pi Road. Ο οδηγός του Tuk Tuk τον πήγε στη δεύτερη θέση, αλλά όταν έφτασαν στον σωστό προορισμό, ο οδηγός είπε στον τουρίστα λόγω της επιπλέον απόστασης ότι η τιμή του ναύλου ταξί ήταν τώρα 400 μπατ. Ο τουρίστας από τη Σαουδική Αραβία προσφέρθηκε να συμβιβαστεί στα 300 μπατ αλλά ο Ανουσόρν αρνήθηκε και άρχισε μια έξαλλη λεκτική διαμάχη.

Στη συνέχεια, ο κ. Anusorn κάλεσε τους δύο κοντινούς φίλους του ταξί Tuk Tuk για να βοηθήσουν στη διαπραγμάτευση. Οι τρεις οδηγοί ταξί μάλωναν με τον Σαουδάραβα πριν ο τουρίστας βγάλει το κλειδί του ταξί Tuk Tuk από την ανάφλεξη για άγνωστο λόγο και προσπαθήσει να απομακρυνθεί. Σε αυτό το σημείο, οι τρεις οδηγοί Tuk Tuk επιτέθηκαν σωματικά στον τουρίστα.

Σε αυτό το στάδιο, οι τρεις οδηγοί ταξί Tuk Tuk αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σωματική επίθεση και φέρεται να έχουν παραδεχθεί το έγκλημα. Το όνομα και η ταυτότητα του Σαουδάραβα τουρίστα αποκρύφθηκαν από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Η αστυνομία της Patong είπε ότι θα διώξει τους τρεις οδηγούς ταξί στο μέγιστο βαθμό του νόμου, αναφέροντας ότι το περιστατικό βλάπτει την παγκόσμια τουριστική εικόνα της Patong.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Phuket Express, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.