Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Ρώσοι πέταξαν από οδηγό ταξί και πολλά άλλα

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 έως την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Ένας οδηγός ταξί minivan επιβλήθηκε πρόστιμο 5,000 μπατ επειδή πέταξε δύο Ρώσους επιβάτες σε έναν τυχαίο δρόμο για να προσπαθήσει να αποφύγει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου στο Πουκέτ.

Η άδεια οδήγησης ενός παράνομου οδηγού ταξί μίνι βαν θα ανασταλεί για ένα χρόνο με αφαίρεση βαθμών αφού πέταξε Ρώσους επιβάτες στη μέση του πουθενά στο Πουκέτ για να αποφύγει ένα σημείο ελέγχου που αναζητούσε παράνομους οδηγούς ταξί.

Από την άδεια οδήγησής του θα αφαιρούνται και βαθμοί οδήγησης.

2. Ένας ιδιοκτήτης συνελήφθη επειδή άνοιξε ένα μπαρ χωρίς άδεια, πούλησε αλκοόλ μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος και πούλησε αλκοόλ σε ανήλικους πελάτες σε ένα μπαρ στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ αντιμετώπιζε κατηγορίες για άνοιγμα ενός χώρου διασκέδασης χωρίς άδεια, πώληση αλκοόλ μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος και πώληση αλκοόλ σε άτομα κάτω των 20 ετών.

3. Ένας Βρετανός τουρίστας επέστρεψε σε ξενοδοχείο στο Thalang αφού χάθηκε.

Δεν ήταν σαφές πού βρισκόταν η σύζυγος κατά τη διάρκεια της κατάστασης ή γιατί ο άνδρας πήγε στο αεροδρόμιο για να ζητήσει βοήθεια έναντι ενός τοπικού αστυνομικού γραφείου.

4. Μια Κινέζα πέθανε αφού έπεσε από ξενοδοχείο στο Καρόν του Πουκέτ.

Η κα Ζου εισήλθε στην Ταϊλάνδη στις 2 Οκτωβρίου 2023 με τουριστική βίζα.

Ένας Τυνήσιος πρώην φίλος είπε στην αστυνομία ότι κρατούσε το πόδι μιας Κινέζας για να προσπαθήσει να τη σώσει πριν πέσει νεκρός από ένα ξενοδοχείο στο Καρόν.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου είπαν στην αστυνομία ότι άκουσαν θόρυβο και είδαν ότι ο αλλοδαπός κρατούσε την Κινέζα από το πόδι της από ένα μπαλκόνι στο 10th πάτωμα πριν πέσει η γυναίκα.

5. Ένα μίνι λεωφορείο με περίπου 30 Κινέζους επιβάτες υπέστη, όπως είπε ο οδηγός βλάβη στο φρένο στο λόφο Πατόνγκ. Το περιστατικό που προέκυψε οδήγησε τους τουρίστες να καθυστερήσουν να φτάσουν στον προορισμό τους και να χρειαστεί να μεταφερθούν με άλλα οχήματα.

Δεν ήταν σαφές εάν θα διενεργηθεί έρευνα για το περιστατικό από την εταιρεία λεωφορείων.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.