Η αστυνομία του Πουκέτ κατέσχεσε 1,540 χάπια Meth σε μια επταήμερη καταστολή του εγκλήματος

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Πουκέτ κατέσχεσε συνολικά 1,540 χάπια μεθαμφεταμίνης από συνολικά πέντε υπόπτους σε μια επταήμερη καταστολή εγκλημάτων.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την τελευταία εβδομάδα από την 1η Οκτωβρίουst έως τον Οκτώβριο 7th Συνέλαβαν συνολικά πέντε υπόπτους για ναρκωτικά με συνολικά 1,540 χάπια μεθαμφεταμίνης, 2.4 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 0.1 γραμμάρια ηρωίνης.

Τρία άτομα συνελήφθησαν επίσης στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ στην υποπεριφέρεια Tha Chatchai λόγω όπλων που βρέθηκαν στην κατοχή τους στο σημείο ελέγχου. Τα ονόματα των συλληφθέντων, ωστόσο, δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.