Άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι μπροστά από το ξενοδοχείο στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ταϊλανδός βρέθηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι μπροστά σε ξενοδοχείο κοντά σε χώρο διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ.

Η αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το πτώμα σήμερα το πρωί (9 Οκτωβρίουth) στις 6:07 π.μ. μπροστά από τη γέφυρα Taling Chan, στο κανάλι Bang Yai στην υποπεριοχή Talat Yai.

Οι αρχές επιβολής του νόμου έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα ενός άνδρα που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Wiroon Inya, 33 ετών, από το Phatthalung. Ήταν οδηγός για το Εμπορικό Γραφείο του Πουκέτ. Στο αριστερό του στήθος και στην πλάτη του βρέθηκαν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι ο κ. Wiroon πέθανε τουλάχιστον τρεις ώρες πριν βρεθεί το σώμα του. Πεντακόσια μέτρα από τη σκηνή μπροστά από έναν χώρο διασκέδασης, η αστυνομία βρήκε κηλίδες αίματος.

Στη 1:50 π.μ. στην τηλεφωνική γραμμή 191 του Πουκέτ, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για καυγά στον χώρο διασκέδασης. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ωστόσο, δεν βρήκαν κανέναν. Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι οι αστυνομικοί έφυγαν αργότερα από το σημείο.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Πουκέτ πιστεύει ότι το θύμα πέθανε ως αποτέλεσμα προσωπικής σύγκρουσης. Το θύμα μπορεί να μαχαιρώθηκε μπροστά από τον χώρο διασκέδασης πριν τρέξει τρέχοντας στο κοντινό ξενοδοχείο, καταρρεύσει και πεθάνει. Η Αστυνομία αναζητά τον ύποπτο για το περιστατικό.

Τα ονόματα του χώρου διασκέδασης και του ξενοδοχείου που εμπλέκονται αποκρύπτονται από την αστυνομία του Πουκέτ εν αναμονή της περαιτέρω έρευνας.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.