Γραφείο κηδειών για ζημιές από πυρκαγιά στο ναό του Πουκέτ

Πουκέτ -

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε γραφείο τελετών σε ναό στο Chalong.

Οι πυροσβέστες του δήμου Chalong ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά την Κυριακή (8 Οκτωβρίουth) στο Γραφείο Κηδειών του Πολιτιστικού Γραφείου του Πουκέτ μέσα στον ναό Ladthiwanaram (Wat Tai).

Οι πυροσβέστες και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν μαύρο καπνό να βγαίνει από το γραφείο. Κάτοικοι της περιοχής είχαν βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς πριν φτάσουν οι πυροσβέστες. Χρειάστηκαν μόνο δεκαπέντε λεπτά συνολικά για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά οι πυροσβέστες. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά μέρος του γραφείου υπέστη ζημιές από τη φωτιά.

Η αστυνομία του Chalong συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.